| Tytuł: | samopoczucie |
| Autor: | takla 25.6.2010, 10:22 |
| Jestem w 7 tygodniu ciązy i czuje sie bardzo oslabiona, mam czeste zawroty glowy, nudnosi, jestem rozdrazniona. Podobno jest to normalne w I trymestrze. czy wy tez tak mialyscie? | |
| Autor: | kochająca_żona 25.6.2010, 10:23 |
| raczej normalne, ja wlasnie rozpoczelam II trymestr i wiem o czym mowisz, tez przez to przechodzilam. | |
| Autor: | Gertruda 27.9.2010, 13:26 |
| Niew kazdy oczywiscie moze miec te same odczucia, ale sa one zazwyczaj podobne i zdarzaja sie stosunkowow czesto, wiec nie trzeba sie tym az tak przejmowac | |
| Autor: | pigułka 27.9.2010, 14:21 |
| tak tak ja tez to przechodze i troche mi ulzylo jak przeczytalam ten watek, bo mialam obawy ze moze cos jest nie do konca tak jak powinno byc, ale widze ze tu wszystkie mialyscie podobnie. | |
27 tydzień ciąży
W czasie ciąży istotny jest każdy tydzień. Bowiem płód tydzień po tygodniu nabiera coraz to wyraźniejszych kształtów. Podczas 27 tygodnia ciąży kobiecie mogą towarzyszyć zaparcia.
Aktywność fizyczna
Wiele osób, które mają problemy z zrzuceniem zbędnych kilogramów decydują się na większą aktywność fizyczną. Jednak, nie było by problemu gdyby od młodych lat każdy człowiek przykładał większą wagę do aktywnego trybu życia.
Akupunktura
Technika leczenia wywodzi się ze Wschodu. Wszystkim zazwyczaj kojarzy się ze starożytnymi Chinami. Wszelkie dowody wykazują, iż była stosowana przynajmniej przez ostatnich 5000 lat.